Blogging Tennis
Tips för att betta på tennis

En av de mest populära sporterna att betta på är tennis. Många poäng står på spel och man kan förvänta sig riktigt snabba vändningar. Det är en spännande sport där mycket kan hända och det gäller att ha huvudet på skaft när man ska betta. 

I denna veckas artikel ger vi dig därför våra bästa tips för att framgångsrikt betta på tennis. Häng på! 

Jämför odds

Vårt första, och även största, tips är att jämföra olika spelsajter och deras odds när du ska betta på tennis. Olika spelbolag erbjuder olika odds, på olika matcher. Det är därför fördelaktigt att använda sig av flera olika bettingsajter och spela på den sajt som har bäst odds för det du vill betta på. 

För att enkelt hitta bettingsidor med generösa odds rekommenderar vi dig att kolla in topplistor. Det finns hos sajter som listar bettingsidor och förser dig med all information du behöver för att betta på tennis och andra sporter. 

Håll dig opartisk 

Precis som med all typ av betting är det även inom tennis viktigt att spela opartiskt. Vi förstår att man gärna spelar på att sin favoritspelare ska vinna en match, men det är bättre att gå utifrån statistik, information och fakta när du ska betta. Du bör alltså inte lägga spel bara för att stötta dina favoritspelare utan försök att alltid hålla dig opartiskt. 

Läs på och håll dig uppdaterad 

Detta tips är lite kopplat till det föregående tipset om att hålla sig opartiskt. Inom betting är kunskap är makt så att göra research innan man spelar är a och o. 

Desto mer du kan om specifika spelarnas styrkor, svagheter och spelstil desto lättare är det att lägga framgångsrika spel. Läs även på om spelares dagsform, tidigare statistik och annat som kan vara relevant för dina spel.  

Specialicera dig 

Precis som inom många sporter finns det en hel del olika matcher, turneringar och marknader att spela på. Det är i princip omöjligt att hålla koll på allt så det vi rekommenderar är att specialia sig. Hitta din egna nisch, gnugga geniknölarna och lär dig allt du behöver veta. 

Du väljer själv vad du vill specialisera dig inom. Det kan till exempel vara damtennis, en specifik marknad, en viss spelare eller en turnering. 

Börja försiktigt 

Vi förstår att det kan kännas kul och spännande att lägga många spel spel när man börjar betta. Vi rekommenderar dock att inte lägga för många spel. Det räcker ofta att hålla sig till en, två eller tre spel per tennismatch om du är en nybörjare. Genom att hålla sig till några enstaka spel kan du enklare förstå dig på hur det fungerar, vad som faktiskt verkar funka och hur du ska tänka i framtiden. 

Sätt upp en spelbudget 

Att sätta upp en spelbudget är ett tips som gäller för alla olika typer av betting, inte minst tennis. Innan du börjar betta är det bra att sätta upp en budget på hur mycket du planerar att spela för. Ett tips är att skriva ner alla spel du lägger, till exempel i en anteckning på mobilen, för att enkelt hålla koll på vad du har spelat för. 

Ansvarsfullt spelande är väldigt viktigt vid all form av vadslagning och betting på nätet. Om man känner att man tappar kontrollen över sitt spelande är det viktigt att söka hjälp. På Spelpaus kan man spärra sig från allt typ av spel. 

Följ rekare 

Inom tennis finns det flera erfarna rekare som besitter stor kunskap. Om du känner dig osäker på vad du ska lägga kan det vara ett bra alternativ att rygga en erfaren rekare. Du kan finna rekare för tennis på diverse sportsidor, Twitter, Facebook och andra liknande forum på nätet. 

Håll det enkelt  

Vi på Tennisnews tycker ofta att desto enklare, desto bättre. Specifikt när det gäller att betta på tennis. Skippa alla märkvärdiga marknader och håll det istället enkelt. Satsa till exempel på vilken spelare du tror kommer vinna en specifik match eller vilken spelare som vinner en turnering. 

About the author

Related Post

Vi är Tennisnews.nu

Välkommen till Tennisnews.nu! Vi hoppas du som läsare får en trevlig stund hos oss.

Vi arbetar nära våra läsare och ser gärna fram emot att få höra dina synpunkter, önskemål eller förslag till sajtförbättringar.

Läs mer om oss här eller hör av dig: