Blogging Schnellwetten
Betta på tennis hos Schnellwetten

Nästan alla spelbolag erbjuder idag möjligheten att betta på olika tennis-evenemang. Tennis är trots allt en väldigt populär sport där det finns ett stort intresse att vara både spelare och åskådare. Det finns även ett stort intresse av att betta på tennis på nätet, någonting som du bland annat kan göra hos spelbolaget Schnellwetten. 

I denna artikel går vi igenom allt du behöver veta om Schnellwetten som spelbolag, vad du kan förvänta dig av sajten och vilka typer av tennisspel som finns tillgängliga. Häng på! 

Snabbfakta om Schnellwetten

 • Bolaget ägs och drivs av North Point Management Ltd
 • Schnellwetten lanserades under 2018 
 • Spellicensen som Schnellwetten har är utfärdad av den estländska spelmyndigheten 

Schnellwetten recension 

Det första som utmärker Schnellwetten från andra spelbolag är namnet. Schnellwetten är ett tyskt begrepp som översatt till svenska blir något i stil med “snabbt spel”. Namnet avslöjar vad syftet med Schnellwetten egentligen är, nämligen en spelsajt som erbjuder snabbt spelande. 

Snabbt spelande är någonting som majoriteten av alla spelare föredrar idag. Detta gäller alla möjliga olika processer hos ett spelbolag. Det ska gå snabbt att registrera ett spelkonto, det ska gå snabbt att göra en insättning, det ska gå snabbt att spela, det ska gå snabbt att verifiera sig och det ska gå snabbt att begära ett uttag. En hög hastighet är helt enkelt i fokus, i alla olika aspekter. 

Snabb registrering hos Schnellwetten

Den första snabba processen som man kan ta del av hos Schnellwetten är deras registreringsprocess. För att registrera ett spelkonto hos spelbolaget behöver du bara följa följande steg: 

 1. Tryck på “Start playing” 
 2. Fyll i information om dig som efterfrågas i formuläret 
 3. Välj ett användarnamn och lösenord 
 4. Aktivera ditt spelkonto genom koden du får skickad genom mejl 
 5. Börja spela! 

Smidiga och säkra betalningar

Det finns flera olika betalningsmetoder tillgängliga hos Schnellwetten: allt från e-plånböcker till klassiska kortbetalningar. Den betalningsmetod som vi rekomenderar är dock Trustly. Med Trustly kan du göra snabba och smidiga betalningar till och från Schnellwetten, utan något krångel. 

Trustly är en av de säkraste och mest omtalade betalningsmetoderna som finns tillgängligt på online casinon. Med Trustly kan du dessutom ta del av direkta insättningar och blixtsnabba utbetalningar, någonting som är svårt att klaga på. 

Prisbelönad kundtjänst 

En lite rolig kuriosa om Schnellwetten är att deras kundtjänst blivit prisbelönad flera gånger. Du kan därför förvänta dig att få högkvalitativ support, av trevliga och hjälpsamma kundtjänstmedarbetare. 

Om du vill ha snabb hjälp rekommenderar vi att du testar livechatten hos Schnellwetten. Detta är det smidigaste kontakt alternativet som finns tillgängligt och här kan du få hjälp inom 30 sekunder. 

Spelutbud hos Schnellwetten

Nu över till det som är roligast – själva spelutbudet! Här har Schnellwetten verkligen gått loss. De använder nämligen inte bara en odds leverantör utan fyra stycken. Att det finns många spel att välja mellan är det därför inget snack om. 

Det finns över 30 olika sporter att betta på hos Schnellwetten. Allt från vår personliga favorit tennis till fotboll, ishockey, golf, cricket och baseball. Inom varje sport finns det evenemang av alla olika storlekar tillgängliga. Dels finns det välkända internationella evenemang, men även evenemang som är betydligt mindre och mer nischade. 

Betting på tennis 

Givetvis finns det fina möjliheter att betta på tennis hos Schnellwetten. Du kan bland annat hitta spel på turneringar som Australian Open, French Open, Swedish Open, Wimbledonmästerskapet och US Opel. 

När man bettar på tennis hos Schnellwetten finns det även flera olika marknader tillgängliga. Några av de mest populära marknaderna inom tennis som du kan finna hos Schnellwetten är: 

 • Games
 • Set
 • Över/Under
 • Spread

About the author

Related Post

Vi är Tennisnews.nu

Välkommen till Tennisnews.nu! Vi hoppas du som läsare får en trevlig stund hos oss.

Vi arbetar nära våra läsare och ser gärna fram emot att få höra dina synpunkter, önskemål eller förslag till sajtförbättringar.

Läs mer om oss här eller hör av dig: