om Tennisnews.nu

Tennisnews.nu är en svensk tennissida som tittar närmare på både svensk och internationell tennis. Vi bevakar såväl ATP- och WTA-touren som ITF-touren för juniorer och herrar.

Vad?

Vi tittar också närmare på träning och teknik som är applicerbart på precis alla nivåer. Vår utblick är mycket god och vi ser till att skrapa ihop det allra bästa – från de största auktoriteterna världen över – via videoklipp eller artiklar.

Mot vilka?

Tennisnews.nu riktar sig mot olika sorters läsare och tennisentusiaster. Sajten är mycket bra för dig som:

  • Är intresserad av tennis i största allmänhet och letar efter ett enklare alternativ att få det allra senaste inom tennis sammanfattat.
  • Vill veta vad som försigår bakom kulisserna inom elittennisen – vi har en objektiv och kritisk ansats när vi rapporter som du kan sätta i kontrast till “mainstream tennis media”.
  • Är junior och vill ta steget ännu längre genom att till exempel tävla utomlands och/eller siktar på collegetennis i USA.

Svensk tennis

Till sist vill vi förstås skapa mer liv i frågan “vart svensk tennis egentligen är på väg”. Svensk tennis har stått stilla ett bra tag – går det att göra något åt saken? Vad krävs och varför känns satsningen så smal jämfört med många andra europeiska länder? Trots allt har Sverige en mycket hög densitet av tennisbanor landet över, och det allmänna intresset är det nog inget fel på. Låt oss hoppas att vi kan komma fram till något konstruktivt som kan smitta av sig!

Vi utökar – hör av dig!

Även om vi startar ganska så tunnt med fräscht material kommer vi att sakta men säkert utöka alla ämnen och få den bredd på den inriktning som vi hoppas du skall tycka om.

Vi hoppas att du gärna flikar in med dina synpunkter och önskemål – vi lyssnar och tar åt oss. 

 

Teamet Tennisnews.nu

Vi är Tennisnews.nu

Välkommen till Tennisnews.nu! Vi hoppas du som läsare får en trevlig stund hos oss.

Vi arbetar nära våra läsare och ser gärna fram emot att få höra dina synpunkter, önskemål eller förslag till sajtförbättringar.

Läs mer om oss här eller hör av dig: